Kayıt Bilgileri

İLKÖĞRETİM SINIFLARINA KAYIT

İlköğretim 1. sınıfa 30.09.2017 tarihinde 66 ayını tamamlamış öğrenciler başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

İlköğretim 2. 3. ve 4. sınıflara öğrenci tanıma çalışmalarıyla öğrenci alınacaktır.

İlköğretim 5. 6.7. ve 8. sınıflara mülakatla öğrenci alınacaktır.

KAYIT YENİLEME

1- 2017-2018 öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmeye devam edecek öğrencilerimizin 30 Haziran 2017 tarihine kadar kayıtlarını yenilemeleri gerekmektedir. T.C. Milli Eğitim Bakanlığınca 11 Şubat 2009 tarih ve 27/39 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan özel öğretim Kurumları ve Kursiyer ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmeliği uyarınca kayıt yenileme takviminde kayıt yenilemeyen peşin, peşinat veya taksitleri ödemeyen ve geçmiş yıl hesaplarını kapatmayan öğrencilerin yeni ders yılında kayıtlarının yenilenmesinden kurum sorumlu olmayacaktır. Bu nedenle süresi içinde kayıtlarını yenilemeyenlere ilişkin olarak ilgili yönetmelik hükümleri uygulanacaktır.

2- İlköğretimi bitiren Öğrencilerin kayıt işlemi yapılmaksızın liseye devam etmeleri mümkün değildir. Bu nedenle liseye devam edecek öğrencilerimizin kayıt işlemleri için lise kısmı kayıt takvimine ve koşullarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

KAYIT ÜCRETİ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Ücretleri

Yıllık Eğitim- Öğretim Ücreti 11.935₺ ( KDV DAHİL )
Yıllık Yemek Ücreti 2.475₺  ( KDV DAHİL )

– Kardeşlerde eğitim-öğretim ücreti toplamına %10 indirim uygulanacaktır.
– Peşin ödemelerde eğitim-öğretim ücretine %10 indirim uygulanacaktır.
– Servis ücreti dahil değildir.